+

Udgivet af lewn

Hvad sker der ellers?

Jeg leder fortsat efter lejlighed til fremleje, nu for fuld skrue – er der nogen, der har hørt noget om noget? Kom nu: I skal da til Berlin, hvor det sker! Lad mig tage mig af huslejen imens.

Inge Eriksen talte i Information om modkultur, den satan, som en elastisk måde at tænke på, at være fleksibel i forhold til, hvordan man møder verden. Hvordan møder du virkeligheden, hvor verden befinder sig? Så ligner det alligvel noget, men hvad vil det sige? Jeg mener, på et sprogligt niveau at sige hovnej, disse kategorier begrænser min tænkning. Din elastik. Jeg sætter min hat, mit komma, som jeg vil.

Så glemte jeg Peder Frederiks reception, hvilket jeg så offentligt er ked af (jeg kan sgu ikke huske ting, hvis jeg får dem af vide for lang tid i forvejen): Jeg ville gerne ha sagt tillykke og sikret mig et eksemplar af her står du, såmen tillykke Peder, jeg finder den i boghandleren, bogen. Anmeldelserne er bla n det, men det er anmelderne også. Der er dem, der læser en gang, og så dem, der læser igen.

Og så begynder jeg ellers snart at varme op til Ikke-Bange-For-Døden-Ugen, der løber af stablen fra den 12. februar. Så må vi se, om jeg kan finde ud af at droppe arbejds- og unilivet. Det passer altså virkeligt dårligt ind i mine planer.

Tirsdag: Oplæsning på kasernen på Langelandsgade i Århus kl.19.30 med Julie Sten-Knudsen, Martin Snoer Raaschou, Karin Toft og Lars Emil Woetmann.

Så har jeg fundet frem til hvilke fag jeg vil følge i dette semester – det bliver meget alala-á KUA-agtigt: Politisk samtidskunst, Berøring og berørthed – nutidens digitale kunst og kultur, Vidnesbyrd fra velfærdsstaten og Lingvistisk videnskabsteori: lingvistiske teorier, hvis jeg kan få lov til det hele, åhja: Det private, der blander sig: Der er næsten ingen afsnit tilbage af Deadwood, men det er på sin vis også udemærket: Så slipper jeg da for at se tv i et stykke tid igen.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *