78

Udgivet af lewn

Men så bliver de seriøse, og de får den op og stå, planen: Først en lækker middag, og så rødvin og TP. Det er det der er planen. Karen skriver ned, og vil gerne lægge hus til; så er det heller ikke et spørgsmål om Jørgen skal med. Så er han der alligevel. Inge kan heller ikke li at indvende, at hun bare sys de skal være dem fra den gamle kreds. Etellerandet sted mener hun, at det vil ødelægge magien, hvis man bryder cirklen. Men når cirklen alligevel er brudt, så vil Inge også invitere Alfred; han kunne godt trænge til at komme ud og være sammen med levende mennesker, ku han, siger Inge. Så er han sikkert også møgkedelig, indvender Karen. Og Inge må gi hende ret og gir sig. Lidt kedelig er han måske, altid en smule fraværende, og Alfred bliver ikke skrevet ned. Men kærester følger med.
De bliver altså Inge, Karen, Jørgen, Hans og Terkel, hvis de kan få fat på ham. Terkel tager ikke sin telefon, men han flyver også altid lidt rundt, men han skal aldrig noget alligevel, så de beslutter at de nok kan regne med ham. Det er noget med at Terkel kærester lidt rundt med en Birgitte, mener Inge. Hun er selvfølgelig velkommen. Inge tror ikke at Terkel vil gå med til, at de er rigtige kærester, Birgitte og ham. Men det er op til ham. Det er næste fredag det skal ske.
Da det er på plads, og da samtalen går lidt sløvere, beslutter de at ta videre, og det bliver en fin aften. Men Jørgen tænker slet ikke over, hvor Karen bliver af, før hun vælter ind af døren klokken syv.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *