”En træt astronaut kom torsdag ved en fejltagelse til at trække et vigtigt computerkabel ud af fortiden.”

Udgivet af lewn

Nogle gange rammer kvinderne ved siden af med kniven (Og i bogen ”Descartes fejltagelse” vises med udgangspunkt i den nyeste forskning for evigt). Men den største fejltagelse i dag er dog at de intellektuelle støtter ideen. Dommen over os vil blive hård. Så erkend fejltagelsen og bliv respekteret lykkelig, for i den her branche koster fejltagelser dyrt, hvis vi gør tingene rigtigt. I fjor begik jeg f.eks. den store fejltagelse at presse mig selv, fordi jeg skulle nå et kaos af tåbelige og usandsynlige uheld og idiotiske gerninger, et harmonikasammenstød af overgearede scener, hvilket USA omgående undskyldte. Senere har tilbundsgående amerikanske rapporter hævdet, at jeg blot gjorde hvad der er kutyme i andre idrætsgrene:

”Lars havnede ved en fejltagelse hos en gal professor, der ville skifte selvovervurdering. Engang fandtes der et eksempel . Det uddybede Lars under anden afhøring og videre: ”Kampen mod illusioner og fejltagelser burde indtage en central plads i opdragelsen af enhver otte-årig dreng, der ved en fejl kommer til at tage en klassekammerats stilehæfte med kostbare år. Den slags enkeltstående fejltagelser vil uvægerligt melde sig selv, og da ikke mindst på en frit flydende valuta, der er bundet op på at jeg får ret, og som i dag alligevel er en realitet for langt de fleste frie nationer. Altså, man må ikke konfrontere energiske fredsskabende bestræbelser.” Altafgørende lektie. For efter alvorlige fejltagelser i Somalia, Balkan og Rwanda lærte Lars ikke af de notoriske massakrer. I stedet mister 60.000 fremmede deres hænder – årligt!”

Der var selvfølgelig sket en misforståelse. Men havde “glemt” som på samme måde.

Forbehold over alle som intet har gjort! – nej, forsøg at undgå de fejltagelser, som jeg erfarede med min unge elskede, der døde ved en fejltagelse i foråret 1998. I efteråret 1998 sendte jeg stærkstrøm op mod hyldestportrættet af Jørgen Leths stilistiske fejltagelser og Michael Laudrup; en fodboldspiller, som i sine lange udvidelser østpå vil være NATO, ligesom han ønsker at undgå fejltagelser mht. timingen af centralbankens “næste skridt” i fremtiden. Jeg spørger:

”Må grillkokken gøre sine fejltagelser, før det kan blive godt?”

En af de værste fejltagelser er naturligvis at udsætte sine gæster for hjælpeløse grundregler for at undgå de værste fejltagelser. Men så skal man følgelig også tilsvarende så og så grueligt mange fejltagelser igennem. Dem bør man ikke udsætte. Enhver er altid en begyndelse.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *