Jeg sys

Udgivet af lewn

man skal læse overborgmesterkandidat Louise Freverts (som jo iø. spiller Sussanne, Adams sekretær i “Hopla på sengekanten” fra 1976, måske den skal med i den kommende filmkanon, som et glimrende udtryk for dansk kultur?) lille skrift om den sande historier om muslimerne (det er en historie i radioavisen nu, noget med racismeparagraffen), bare for at det skal bekræftes: DFerne ER farlige. I et andet skrift fra samme hånd skrives der bl.a. om muslimske drenge – “mange af dem er simpelthen for ubegavede til at fatte, hvordan man skal opføre sig i et moderne, demokratisk samfund.“, – man kunne måske sige det samme om politikerne fra detder parti.

(senere)
NÅMEN LINKSNE VIRKER IKKE LÆNGERE, DER STOD ELLERS SÅ STOLT PÅ HJEMMESIDEN AT DET VAR ARTIKLER INGEN ANDRE TURDE TRYKKE. JEG LADER LINSKNE STÅ, BARE FORDI AT UNDERSTREGE AT JEG LÆSTE! OG TAG MIT ORD FOR AT DET VAR GRIMT, OG GRÆD MED MIG OVER AT EN DEL AF DE MEST MAGTFULDE POLITIKERE I DANMARK HAR ET SYGT FORHOLD TIL DERES MEDMENNESKER.

(senereigen)
::: men nu er der kommet en forklaring op under overskriften YTRINGSFRIHED. Jeg har lyst til at bemærke, at det er underligt, som det i disse tider ikke tæller hvad man mener, men altså, det tæller ikke, når man trækker det tilbage. Så kan vi jo så sige, at det var da heldigt for Louise-dér, at hun ikke fik dem optaget i nogle aviser, for så havde detda godt nok været lidt sværere at trække dem tilbage.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *