RACISTISK FOLKEPARTI

Udgivet af lewn

Uddrag fra Pia Kjærsgaards Ugebrev (mine fremhævelser)

– mandag den 30. november 2009

Der er virkelig brug for Dansk Folkeparti!

Sikken en uge. Butiksindehavere og deres personale er opskræmte over, at en indvandrerbandes medlemmer kræver beskyttelsespenge for at undlade ildspåsættelse og hærværk mod deres arbejdsplads. En præst og en degn er blevet knivoverfaldet og en ung kvindelig politibetjent er idømt bøde og står til at miste sit job, fordi hun i frustration over indvandrerunges afbrænding af biler skrev en skarp kommentar på sin private blog.

Eksemplerne viser med al ønskelig tydelighed, at den danske tryghed, som vi tager som givet, er under pres. Det skal vi ikke finde os i. Vi skal reagere, hvis vi vil problemerne til livs.

Det er vigtigt, at vi markerer vores holdninger, men det kan i dagens Danmark være svært. Især for folk, der er nervøse ved at være for åbenmundede. Det kan have konsekvenser.

Der er brug for Dansk Folkeparti, som er det eneste parti, der står frem og i fuld offentlighed tager afstand fra hændelser som de nævnte.

Det gælder også, når den store gruppe af indvandrere vil markere forskelligheden og uviljen mod at lade sig integrere.

Det er brug for en fremadrettet politik, bygget på de erfaringer, som de seneste hændelser har givet. Vi skal have rettet op på problemerne, og jeg bliver nødt til at sige, at det er indvandrere, der skaber langt de fleste problemer. Derfor bliver vi nødt til, at holde fast ved den stramme udlændingepolitik.

Desuden skal de der truer og hindrer ambulance- og brandfolk, politiet samt hjemmehjælpere i at gøre deres samfundsgavnlige arbejde straffes hårdt.

Men problemerne kan også løses lokalt. Det viste en brav skoleleder, som med lærere og forældre har sat en stopper for, at grupper af indvandrere gør elever utrygge ved at drage højt råbende gennem skolegården. Det har han gjort ved at forbyde, at der tales fremmedsprog på skolens område. I Danmark er fællessproget dansk. Også i skolerne!

Imens har oppositionen mere travlt med at angribe regeringen i almindelighed og Dansk Folkeparti i særdeleshed, end at medvirke til at få løst de mange problemer, som begivenhederne den seneste uge har vist, er en trussel mod den tryghed, som vi danskere hidtil har betragtet som en selvfølge.

Sådan er det jo desværre ikke mere. Nu er tryghed en kvalitet, vi skal kæmpe for. Hvem er det, der har sikret en stram udlændingepolitik? Hvem er det, der har stemt imod stormoskéer, og hvem er det, der har sikret en bandepakke, som betyder, at straffen for kriminalitet i forbindelse med bandeopgør samt straffen for trusler og vold mod vidner i forbindelse med bandeopgør fordobles? Det er naturligvis DF.

Med venlig hilsen

Pia Kjærsgaard


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *