Apropos Vor skids kaskelothval

Udgivet af lewn

Jeg er overbevist om, at mine læsere er af anden overbevisning end Jp’s ditto. Og selvom JP-folket er flere i tal, så er de færre i æg. Derfor indkalder jeg alle (jer) til at stamme på, hvilken roman, nej bog, som vor fædreland kan være mest stolt af. Man nominerer selv, som man lyster – og stemmer i dender kommentarfunktion. Stem avantgarde, udenlandsk, civilizationkritisk, smalt, forfatterskolehumoristisk, kunstnérisk, kulturradikalt og urealistisk ind, helt ind. Det skal helst ligne en pind og afstemningen dedikeres til Lars Bukdahl, fordi han vrøvler for evigt. Man må også gerne nominere andet end bogværker. Jeg nominerer f.eks. Basilisk (fordi de lige har sendt denher til mig), som nu fører afstemningen med en stemme.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *