86

Udgivet af lewn

13:47: Morgen i Inges seng. Dynerne er hvide og Inge ser fjollet ind når hun sover, sådan fjoget. Telefonen der ringer, det er det der har vækket mig. Så ringer den igen og nu reagerer hun. Inge rækker armen over mig, finder sin jakke på bordet, og snøvler et a? Jeg skubber hendes arm væk, så hun drejer en halv omgang, rejser mig og går ud på toilettet. Mit hoved føles som en fjer i en dyne. Omkring jeg studerer Inges medikamenter, snakker Inge i telefonen:
– … hvem Karen? … holddaop! … ja … men … har du det godt? … fnis … nej, det kan jeg godt se, men det kan vi godt sige … ja … det ku være sjov … okay … du lyder anderledes … ja, det er bare noget jeg tænker … du, må undskylde, jeg har ikke sovet så meget i nat … nejnej, det gør ikke noget … osv.
Jeg tænker på døden og finder Inges ladyshaver frem. Det er ikke svært at knække hovedet og få adgang til bladene. Jeg undersøger mine muskler i spejlet.

13:47: Birgitte vågner i sin seng. Hun har drømt om en mark. Hun løb og, himmel og hav stod i et. Hun vender sig, krydser benene og ser ind i væggen.

13:47: Terkel har endnu ikke sovet. Men han beslutter sig for at forlade Hong-Kong, og fortæller Christianshavneren, at han kan brænde i helvede; Terkel skal sgu ikke med hjem til ham og spise morgenmad.

13:47: Hans sover længe.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *