AKTUEL JOBPLAN

Udgivet af lewn

Oprettet d. 13. maj 2014                                     

Beskæftigelsesmål

akademisk medarbejder

Baggrund

Du er cand.mag. I dansk, og har arbejdet som studentermedhjælp på forskningsprojekt og med eget forlag. Lars-Emil er uddannet cand. mag. i dansk. Lars-Emil er uddannet cand. mag. i dansk.

Plan og begrundelse

Vejledning tjener til inspiration i jobsøgningen Kompetence og netværksudviddelse. Vejledning til inspiration. Mål: At opnå ordinær beskæftigelse. Hartmanns/pki Du er bevilget forløb på Workspace med to timers ugentlig deltagelse. Der vil i første omgang være fokus på de generelle jobsøgningsværktøjer. Der bevilliges et forløb i virksomhedspraktik fra den 8-01-2014 til den 04-02-2014 hos IBIS. Arbejdsopgaver er at lave en analyse der skal lægge til grund for kampagneudvikling. Der bevilliges et forløb på Workspace fra den 24-02-2014 til den 04-04-2014, med en ugentlig deltagelse på min. 2 timer. Der kan holdes ferie i perioden.
På forløbet arbejdes der med forskellige aspekter af jobsøgning. For at støtte Lars-Emil i at komme tilbage på arbejdsmarkedet, er der aftalt forskellige aktiviteter hos Hartmanns, Flæsketorvet 91 K, 1711 København V.

Indgået mellem

Lars-Emil Woetmann Nielsen og M**s W*****g, Jobcenter København


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *