Denne nye blog

Udgivet af lewn

Så fik jeg mit eget domæne og har fået lavet skitsen til en ny blogstruktur. Sys selv det er lækkert nok. Også med eget domæne og sådan, så friheden føles stor. Anyways. Jeg har struktureret siden efter kategorier. Foreløbig tre hovedkategorier: Politik, Litteratur og Praksis – underkategorier følger, når jeg har regnet ud, hvordan det giver mening. Politik om de ting i verden, der bestemmer, Litteratur for mine skriblerier om litteratur og Praksis til mine egne skitser og ting. Foreløbig ligger der ikke så meget. Nå ja, så er der også Forbindelser til links og sider jeg skriver om. Nu må vi se om det virker. Det der er nice er, at det er let at følge enkelte kategorier, så hvis man ikke gider ha sit rss-feed spammet med mine linkanbefalinger, så kan man det. Osv. Min ældgamle blog Kastestøv senior er også importeret og for de arkæologisk interesserede kan de gamle indlæg findes gennem Arkiv. Alting skulle give mening af sig selv, håber jeg. Men,yo: velkommen.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *