Det er mit navn der står på kuverten, som jeg åbner og refererer således

Udgivet af lewn

Kære Lars

Dette brev bliver nok lidt kort. Jeg skriver mest af alt, for at holde dig fast på dit tilbud: vi vil meget gerne komme forbi Frankrigsgadekollegiet, på vores tur rundt i landet. Måske skulle turen slutte dér? Det kan vi tale om. Uanset hvad: herlig ide!

Med hensyn til, at du spørger mig, hvad positiv omgang med andre indebærer, og kommer med din forståelse af det, kan jeg da kun sige, at det ville være dejligt, hvis man kunne finde ud af altid at leve på den måde, men i mit eget og de fleste andres tilfælde, må mindre ofte gøre det. Som du selv skriver: Det er også trættende at diskutere hele tiden, det er besværligt at tale. Det er dog samtidig nødvendigt at have ambitioner på egne og andres vegne, så lad os da håbe, at vi hver især kan give lidt af den ambition videre til os selv og andre.

Med gode hilsener

mig


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *