er du klar til fremtiden?

Udgivet af lewn

<!– @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } –>

Som vi alle ved er krav til fornyelse af vores samfund stærkt stigende. Innovation og kreativitet har længe været varme emner. Men det tager tid at ændre et samfunds tænkemåde og mentalitet. Seminaret stiller spørgsmål som: “Hvordan kan det humanistiske fakultet gennem sine uddannelser bidrage til fornyelse af vores samfund?” “Hvilke potentialer har humanister konkret indenfor innovationsområdet?”

I forlængelse af de mange initiativer på KUA de sidste år – fra Zentropa WorkZ’s Workcamp til Væksthuset Katalyster der skabt en konstruktiv grobund for humanistisk innovation. Institut for Kunst- og Kulturvidenskabs har lanceret den første innovationsuddannelse i Kreative Processer/Innovation/Iværksættelse på KUA.

Men er humanisterne parat til at tage næste skridt og placere humanistisk innovation strategisk i nutidig dansk industriudvikling. Og er der interesse blandt investorer og industri for at udvikle dette felt? Seminaret tager temperaturen på bæredygtige modeller for humanistisk innovation, som kan sparre med effektiv uddannelsesudvikling?

Banebrydende aktører fra industrien, innovationsbranchen, iværksættere og studerende diskuterer og præsenterer ideer i 3 timer ud fra mottoet det virker”


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *