og 0ernes hårdeste digter er

Udgivet af lewn

….

….

det var svært at tage en beslutning. Sådan en pris kan jo for altid ændre et forfatterskab og få enorm betydning for den, den går til. Nå men dommerkomiteen kom ned til to navne efter fem timers parlamenteren. Rasmus Halling Nielsen og Lars Skinnebach. Hvem skulle ha den. Lars skriver jo sådan noget som “skrid din nar jeg klipper benene af dig”, og “hils, jeg er nazist / så lidt respekterer jeg jeget”, mens Rasmus kan komme med ting som:

………… i sidste ende må Lars med sine 4 tynde bøger, der nok sku er lidt for pæne til at være rigtig hårde (og så udgivet på Gyldendal) vige pladsen mens Rasmus har kastet omkring … 25 bøger plus minus ud – mange til fri download per net og nogle omkring 500 sider, så er det jo ikke digtning men det er hvertfald sprog, og sådan, og hemmeligt.

så altså:

Rasmus Halling Nielsen er 0ernes hårdeste digter! (må universitetet opdage det før eller siden)

yo!

dagens kategori er 0ernes sejeste forfattergruppering (bemærk: hvornår er der tale om en gruppering, og hvornår et forlag, og hvornår en institution, der gemmer siger en væsentlig diskussion her), og de nominerede er:

Ø.K.

Piip

28/6

Koordinat

Ord på Hjul

Lyrikkanonen

Forfatterskolen

Det poetiske bureau

Det Danske Akademi


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *