TT#4, reklame

Udgivet af lewn

TRAPPE TUSIND NR. 4

Den 7. juni udkommer fjerde nummer af TRAPPE TUSIND.

 

90 sider om oprigtige i’er, havscener og åbne strategier, antiamerikanisme, triviallitterær guldliberalisme, firmahorror, tusindkønnethed og alle smaablomster, trip, trip, trip. Dertil præsenterer vi en maquette-sans-qualité, en intet mindre end sensationel oversættelse af en transskribtion af en samtale mellem Giorgio Agamben, Eric Hazan med mange flere om Tiqqun.

 

90 sider med bidrag af Jenny Tunedal, Lea Løppenthin, Kasper Skovsø Møller og Nicklas Freisleben Lund, Henrik Torjusen, Mads Peder Lau Pedersen, Tue Løkkegaard og Asger Schnack.

 

Tidsskriftet koster 30 kr. og kan erhverves i et udvalg af boghandlere eller gennem abonnement.

 

I anledning af udgivelsen inviteres der til solskinsreception i det fri. Fra kl. 13 byder vi som vanligt på kølig rosé, sprøde, salte stænger og splinternye tidsskrifter. Der sælges også ud af bagkataloget, og vi byder selvfølgelig på særligt attraktive pakketilbud.

 

Al denne herlighed kommer til at foregå ved den omvendte båd på Islands Brygge. Hvis, hvis, hvis det skulle regne, storme eller sne rykker vi indenfor i Roland Bar, Karen Blixensvej 1. I begge tilfælde lægger vi op til at man selv medbringer øl.

 

Kom og dans med os: Luft den hvide hud, fejr den sommer!”


 


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *