WEEKENDAVISENS NYE HJEMMESIDE ER TIL AT SKIDE I (det var den gamle også men den havde dog LBs blog)

Udgivet af lewn

BETYDER Weekendavisens nye webtrip, at det er slut med Blogdahl? Det ser sådan ud. Nå hvor kedeligt. SÅ ER DER KUN BOGANMELDELSER FOLKENS PÅ DEN SIDE. .  Nederen faktisk, forbrugerstof. Men noget skal hjemmesiden leve af, OG DET ER EN FORETNINGSMODEL AT HENVISE TIL BØGER PÅ GYLDENDALS HJEMMESIDE FOR PROCENTER: DE SÆLGER OGSÅ BØGER FRA BORGEN F.EKS. ….. intet får man her i livet gratis. Igen: nederen.

AVISERNE VIL IKKE LEVERE EN PLATFORM FOR OFFENTLIGHEDEN PÅ NETTET. DEN MÅ FINDES UDE OMKRING: DECENTRAL OG DELT.

Godt eller skidt?

DET ER SLUT MED FÆLLES TANKEUDVEKSLING TIL FORDL FOR FÆLLESSKABET. DEN HAR ALLIGEVEL ALTID VÆRET EN LØGN. FOLKET VIL FORTSAT VÆRE SAT UDENFOR DEN DISKUSSION DER DEFINERER FREMTIDEN OG BESTEMMER MAGTENS MULIGHEDER.

Jeg LÆSER teoridannelser om AVANTGARD E OG MODERNISME OG DER HERSKER TOTAL BEGREBSFORVIRRING.

INGEN er enige om noget som helst.

JEG TROR JEG SÆTTER VÆRKBEGREBET SOM DEN AFGØRENDE FORSKEL. ER DER TALE OM VÆRK ELLER ANTIVÆRK?

ANTIVÆRK lyder tåbeligt. Jeg tror det er bedre med SUPERVÆRK!

… det der er nederen ved dansk litteratur i dag er, at den er fucking kedelig. Kedelig betyder ikke bare ikke sjov. Det der er nederen ved dansk litteratur i dag er, at den prøver at være sådan lidt morsom, sådan lidt fnisemorsom, sådan lidt høhø, det havde I ikke ventet hva’, fik I den? mine små legekammerater, mine små proselytter. Det der er nederen ved dansk litteratur i dag er, at den ikke har nogen ambition (minus CBN måske, måske FÅ andre) om at bryde ud af litteraturen. LAD OS KALDE DET KUNSTENS FÆNGSEL DER REDUCERER KUNSTENS MULIGHED FOR AT BEVÆGE,

DET VAR BARE NOGLE TANKER DER KOM I MIT HOVEDE.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *