Vælg en side

Om Kastestøv

Det er bare min hjemmeside aka min blog, som jeg passer sporadisk og som har haft skiftende adresser og skiftende aktivitetsniveau og fokus siden startnullerne. Men litteraturen og min egen digterpraksis har altid været fundament. Bloggen mistede som de fleste andre blogs end del energi ved facebooks ankomst, hvor de små reklamer og løsere blogindlæg og det hurtige fik et andet sted, så nu forsøger jeg igen at genaktivere den, det sker hele tiden, så prøver vi nye former. Et højdepunkt for bloggens historie var da et kritisk indlæg om den berygtede Danske Bank New Normal-kampagne førte bloggens specialeskrivende ejer, det var mig, til møde med den ordførerende direktør. Navnet Kastestøv refererer ikke til noget specifikt, men var bare noget poetisk noget jeg fandt på som blev hængende. Det forbinder sig til et tilbagevendende motiv i min praksis, nemlig støj og også den flygtighed, der er tidens. Og så er det nogle blomster, vi kaster i fjæset på modstanderne.

Jeg hedder

Lars-Emil Woetmann Nielsen, og er forlægger, digter, blogger, debattør, alt-muligt-mand og uddannet i dansk fra Københavns Universitet. Født i 1981. For tiden aktiv med at vedligeholde Forlaget Kronstork.

Jeg interesserer mig for samtidslitteraturen, fremtidstænkning og også den almindelige politik, hvilket jeg deltager i fra min position som menigt medlem af SF. Jeg tænker mig i den linje, der går fra kulturradikalismen, men jeg mener mest af alt at vi bliver nødt til at genbesøge og gentolke idéerne i en verden, som vi ikke rigtig kender endnu. Så jeg er altså en form for progressiv socialist, der godt gider kunst.

Jeg er på twitter og på facebook og kan kontaktes på mail på woetmann@gmail.com. Kontakt mig gerne, især hvis det drejer sig om samarbejde om ting eller om opgaver, der skal løses, som jeg måske kan løse.