Kastestøv

(blog)

 • Skam dig (lidt)
  Den anden dag hørte jeg en eller anden sige, at man ikke skulle skamme sig over at køre i bil ind i klimakrisen, men at det var en skam at politikerne havde undergravet den kollektive transport, så, så mange var tvunget til at gøre netop det. Og det er sandt nok, at man ikke sådan … læs mere?
 • 30/1-24: Så! Se! Samtale med Markus Floris og Mirian Due
  Så! Se!: nye spor og bevægelser i dansk poesi Begynd året med åndige bevægelser i nyere dansk poesi! Den 30. januar kl. 19.30 vil Lille Fugl være vært for en samtale mellem digterne Mirian Due og Lars-Emil Woetmann, modereret ved litterat og forfatter Markus Floris Christensen. Undervejs vil digterne læse højt fra deres værker. Det … læs mere?
 • 19/1-24: Øvelser i fonologisk opmærksomhed
  TID OG STED: 19. januar kl. 20.00. Eliaskirken, Vesterbro OVERGANGE OG FORBINDELSE TIL NATUREN er temaet, når vi for fjerde gang mødes til spoken word koncertrækken ‘Øvelser i fonologisk opmærksomhed – forfattere og musikkere i samtaler mellem ord og lyd’. Medvirkende:Aftenens første koncert: Lars-Emil Woetman (forfatter) + Adam Woer (musiker).Aftenens anden koncert: Nicolaj Stochholm (forfatter) … læs mere?
 • Gyldne lilje læses #2
  Lars Bukdahl skrev om Gylde lilje i weekendavisen under overskriften Roterer kærlighed til jegnøgle (som er et citat fra bogen): “overrumplende spændende, gådefuldt utilforladelige anden digtsamling”. Plus at udtrykket er “immer uroligt, rastløst – og som i resten af bogen, og det er virkelig afgørende, sprogligt originalt, med sådan et sært, excentrisk blink i den … læs mere?
 • 10/7-23: Oplæsning på BogGods
  Klokken 13 læser jeg på fra Gyldne lilje, se det fulde program her.
 • Gyldne lilje læses #1
  I Kristeligt Dagblad: Eksistentielle naturdigte med en duft af savn fra Lars-Emil Woetmanns hånd: “Digter og forlagsstifter (forlaget Kronstork) Lars-Emil Woetmanns klarøjede poetiske sigte i sin nye ømme, nærværende og stærke digtbog er at finde udtryk for mennesket, når det rækker ud over sit eget selv og indgår i et større stofskifte med naturen.” Hos … læs mere?
 • Til de sidste tider
  Så, nu skifter stemningen. Nu ånder vi frit, og er som vi er. Vi siger hvad vi tænker, tror hvad vi tror. Ikke mere lade som om, ikke flere bylærker, ikke mere leverpostej, ikke mere sofahygge, dommedagsrulle, tv-serie, ikke mere sørgespil til at holde døden ud. Det bliver: Slut med tillært politisk bevidsthed, brune forklædninger, … læs mere?
 • ChatGPT læser Gyldne lilje
  “”Gyldne lilje” er en samling af intense og ekspressive digte, der udforsker temaer som identitet, tab, forandring og det skrøbelige i tilværelsen. Med en skarp observationsevne og en blanding af stærke billeder og symbolsk sprog skaber forfatteren et råt og ærligt udtryk, der tager læseren med på en rejse gennem det moderne livs kompleksitet og … læs mere?
 • 14/5-23: Oplæsning på Lille Bogdag
  Søndag d. 14. maj, kl. 1630 læser jeg op på Lille Bogdag. Det bliver første præsentation af min nye digtsamling, Gyldne lilje, der udkommer på Forlaget Ekbátana. Bagefter holder vi en lille førslipperfest, hvor man kan nappe bogen på forhånd.
 • Egne digte
  I går aftes da jeg bladrede lidt i Nordbrandt, fandt jeg, inde i min Egne digte, en billet til en gymnasiefest, som viser at jeg må have læst Nordbrandt tidligere end jeg huskede, som matematisk gymnasieelev interesserede digte mig ikke, nej, nu opdager jeg at bogen er udkommet efter datoen på billetten, 6. november 1998, … læs mere?